Less is more!
Pilgrimsmusslor, smördegsinbakad oxfilé och hummer i all ära, men ibland så är något så enkelt som det mest basala det godaste. Så här är ett recept på O'Boy och rostade skogaholmsmackor!
Du behöver:
- 1 Skogaholmslimpa
- Smör (normalsaltat)
- Kaviar (Svennes, Kalles eller Ikeas), Ost (präst, herrgård eller grevé) eller annat härligt pålägg
- Brödrost (helst med 2 eller fler fack)
- Iskall Mellanmjölk (alternativt lättmjölk)
- O'Boy
- 1 Tesked
- 1 Smörkniv
- 1 Tumblerglas, alternativt ett cocktailglas
Så här gör du:
- Sätt brödet i brödrosten, välj en passande tid, personligen kör jag med 2.5
- Medan bröden rostas så blandar du 2-3 teskedar O'Boy i mjölken och rör om ordentligt
- När bröden är färdiga så brer du på rikligt med smör
- När mackorna är smörade så lägger du på lagom mycket pålägg. Jag brukar försöka täcka smörgåsen, utan att bygga för mycket på höjden
Nu är det bara att njuta av vad som kanske är det härligaste som finns!
Loading ...